rachel
rachel

Rachel Nordtømme: – Glad VM er slutt

Petter Northugs kjæreste fikk nok av mediekjøret under VM. Se video fra hennes sexy fotoshoot.

Rachel Nordtømme går i fotsporene til Jenny Skavlan og Tone Damli Aaberge når hun nå blir frontfigur for det norske klokkemerket Mango.

Lei mediekjøret

Vakre Rachel er for de fleste kjent som Petter Northug s kjæreste, og da han nylig håvet inn medaljer under VM, var Rachel selvsagt til stede.

Men som Petters kjæreste ville alle i pressen ha en bit av Rachel under VM. Det syntes hun ble litt mye.

– Så lenge jeg styrer det selv er det greit, men nå i det siste har det vært litt utenom det jeg driver med selv, og det er jo ikke like morsomt, sier Rachel til «God kveld Norge».

– Er du glad VM er slutt?

– Ja, sier Rachel.

– Må regne med å få pepper

På et halvt har hun gått fra å være et ubeskrevet blad, til å bli en av Norges hotteste kjendiser.

Hun har vært reporter for «Senkveld», blitt headhuntet til en rekke reklameoppdrag, og blir i neste uke også å se i «4-stjerners middag» på TVNorge.

I tillegg har hun Norges mest populære blogg, noe som ikke alltid er like hyggelig.

– Man må jo bare regne med å få litt pepper og litt negative tilbakemeldinger også. Så lenge det blir helt usaklig, så bare preller det av, sier Nordtømme.

Måtte avvise rykter

Før VM fikk ikke Rachel treffe sin kjæreste Petter på én måned. Det førte til en ondsinnet rykteflom om at det skulle være slutt mellom de to.

– Disse ryktene har jeg hørt, og det er noe jeg hører hele tiden, men det stemmer altså ikke, sa Rachel da til «God kveld Norge».