Katrine_Moholt
Katrine_Moholt

Blir ny «Skal vi danse»-programleder

Katrine Moholt forlater jakten og tar over parketten i «Skal vi danse».

I syv år har Katrine Moholt ledet «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Til høsten blir hun imidlertid aktuell som programleder for populære «Skal vi danse».

– Dette tror jeg blir veldig gøy. Jeg har vært i deltagernes dansesko selv, og er veldig glad i programmet, så dette blir morsomt, sier Katrine til «God kveld Norge».

– Vi er strålende fornøyd med at Moholt har takket ja. Foruten om at hun er flink programleder, kjenner hun godt til «Skal vi danse» som hun nå skal lede, sier pressekontakt Unn-Grethe Berge til «God kveld Norge».

Katrine vant selv «Skal vi danse» i 2006, og deltok i fjor i VM for seniorer sammen med Carsten Skjelbreid.

«Babyen» er skoleklar

I hele syv år har Katrine vært programleder for «Jakten på kjærligheten». Selv om hun synes det blir noe vemodig å forlate roret, ser hun med glede på nye utfordringer.

– Jeg var med på å forme den norske versjonen i 2004, og det har jo vært babyen min. Men nå er babyen skoleklar, og jeg er klar for å gi stafettpinnen videre, sier hun til «God kveld Norge».

– Det er ganske heftig å hele tiden være på veien og å reise rundt over hele landet. Nå skal det bli godt å ha base i Oslo, samtidig som jeg får mer tid til familien, sier hun.

Bytter jobb

Moholt tar dermed over for Marthe Sveberg Bjørstad, som ledet danseprogrammet i fjor. Og de to populære programlederne bytter faktisk talt jobb: Marthe tar over stafettpinnen for Katrine i «Jakten på kjærligheten».

– Jeg ble veldig glad da jeg hørte at Marthe skulle være programleder. Hun har bestandig vært engasjert i programmet, og har vært superflink på skjermen i «Skal vi danse» og «Norske talenter», sier Moholt til VG.

Marthe Sveberg Bjørstad tar over som «Jakten på kjærligheten»-programleder etter Katrine Moholt.
Marthe Sveberg Bjørstad tar over som «Jakten på kjærligheten»-programleder etter Katrine Moholt.