krangel2
krangel2

Farmen-Bjørnar slår tilbake: – Ståle var en hestkuk og en idiot

«Farmen»-deltager Bjørnar Skogstad refser Ståle Bjørnvåg etter kveldens heftige krangel.

I kveld braker «Farmen»-deltagerne Ståle Bjørnvåg (40) og Bjørnar Skogstad (58) sammen i et hissig verbalt slagsmål hvor bannordene hagler.

Ståle amgriper Bjørnar for skade en ku og mener han ikke har gjort en «pelle mannskit», men bare klødd seg på balla. «Du skal reise til helvete», skriker Bjørnar tilbake.

– Eksploderer jeg totalt

Bakgrunnen for krangelen er at Ståle beskylder Bjørnar for å sparke en ku. Det avviser Bjørnar som mener dette er totalt feil. Nå slår han tilbake mot de alvorlige beskyldningene.

– Det er det verste som kan skje at jeg blir beskyldt for å skade dyr. Da eksploderer jeg totalt. Hvis de skal holde meg blid, kan de ikke beskylde meg for å sparke en ku, sier Bjørnar som ikke angrer på noe av det han sa.

– Overhodet ikke. Jeg kalte han kanskje en idiot. Og folk som beskylder meg for å skade dyrene er idioter. Akkurat da var Ståle en hestkuk, sier Bjørnar.

Hvorfor havnet akkurat dere i en slik ekstrem krangel?

– For det første er vi nordlendinger begge to og antagligvis har vi et aggresivt sinne. Dessuten vil ingen av oss gi oss og begge vil være best, sier Bjørnar.

– Sette ham på plass

Ståle Bjørnvåg forsvarer sin egen oppførsel og mener han som storbonde måtte ta tak i saken. Ståle hevder at Tommy også så at Bjørnar sparket kua og at han derfor hadde rett i beskyldningene.

– Jeg konfronterer Bjørnar med saken, og han blir selvfølgelig sint på meg fordi jeg i hans verden urettferdig beskylder han for å sparke kua, sier Ståle som tente på alle pluggene i denne diskusjonen.

– Når Bjørnar kommer til meg med pekefingeren og sier at jeg ikke vet hvem han er og hvem jeg har med å gjøre, var jeg nødt til å sette ham på plass, sier storbonden.

– Burde brukt flere bannord

Han får støtte av kona Siv Annie Bjørnvåg, som også er med i «Farmen»:

– Jeg skulle ønske at det ikke var en så kraftig sak. Men Ståle er den han er og sier i fra. Det gjør jeg også. Han på sin måte, og jeg på min måte, forklarer Siv.

Ståle angrer bare på en ting når det gjelder krangelen.

– Jeg burde brukt flere bannord!