c (Foto: Starlay/face to face, © TS)
c (Foto: Starlay/face to face, © TS)

Charlie Sheen langer ut mot tv-kollega

– Han er en forræder.

Det har vært mediestorm rundt Charlie Sheen den siste tiden, spesielt etter at han fikk sparken fra suksess-serien «Two and a half men». Han gikk hardt ut mot produsentene av serien, og kalte dem for idioter.

Les mer: Charlie Sheen sparket fra «Two and a half men»

Nå er det Sheens kollega Jon Cryer, som spiller Alan Jerome Harper i den populære tv-serien, som får så ørene flagrer. Sheen synes det er uhørt at Cryer ikke har støttet han gjennom den tunge tiden, skriver aftonbladet.se.

– Jon har ikke ringt meg. Han er en forræder, et troll. Hadde han ringt nå, hadde jeg sagt at han ringer for sent, sier Sheen.

Vil straffe seg

Sheen mener videre at mangelen på støtte kommer til å straffe seg.

– Når jeg har hovedrollen i en mangemillion-film og Jon ber meg om å få en rolle, kommer jeg til å si «Du forlot meg i kulda».

Sheen har derimot fått støtte fra sin medkollega Holland Taylor, som spiller Charlies og Alans egoistiske mor, som forteller om den Sheen hun har lært å kjenne.

– Charlie var alltid varm og kjærlig mot hans venner og kollegaer i serien. Av og til var vi hos han og så filmer sammen, noe som alltid resulterte i interessante og morsomme samtaler. Det er den Charlie jeg har lært å kjenne, sier hun.