farmen_gruppebilde
farmen_gruppebilde

Derfor har «Farmen»-deltakerne klær fra 2011

Dette har du kanskje lurt på. Her har du svaret!

I «Farmen» skal deltakerne drive en gård slik de gjorde det for 100 år siden. Andre aktører i serien er kledd i klær fra «gamle dager», mens deltakerne kommer inn på gården med egne klær.

– Ønsker ikke å uniformere deltakerne

TV 2 har fått spørsmål fra seerne som lurer på hvorfor ikke deltakerne går med klær fra den tiden.

hanne_230
hanne_230

– Vi ønsker at deres personlighet skal komme fram på TV, og vi ønsker ikke å uniformere deltakerne våre, sier prosjektleder i TV 2, Arild Brubak.

– Klesvalget ditt sier noe om «hvem du er»

Programleder Gaute Grøtta Grav forklarer videre at de har hatt tilfeller der deltakere har møtt opp til «Farmen»-opphold i klær som ikke har vært «dem».

– Det typiske er byjenter som har gått amok i sportsbutikken og møter opp i splitter nye goretex-klær. Det har hendt at vi har måttet be dem legge igjen disse klærne hjemme, sier han.

– At deltagerne har sine egne klær gjør at vi lettere ser forskjell på dem, dessuten sier klesvalget ditt noe om «hvem du er». Når det er sagt, så synes jeg det er gøy å observere deltakerne gjennom perioden på «Farmen». Rundt omkring i kasser og hyller ligger det nemlig gamle klær, og disse begynner deltagerne å bruke litt etter litt. Kanskje hekler de også luer eller strikker skjerf og votter. Når håret i tillegg gror fritt så er «looken» deres en helt annen når de forlater «Farmen» enn den var da de kom, forteller programleder Gaute.

Se «Farmen» på TV 2 torsdag klokken 20.00!

Gikk du glipp av sesongpremieren? Se episoden om igjen på TV 2 Sumo her! (Abonnement-tjeneste)