Jon Michael Frantz (10) vil overbevise skoleklassen om at han faktisk kan synge.
Jon Michael Frantz (10) vil overbevise skoleklassen om at han faktisk kan synge.

– Noen i klassen sier jeg ikke kan synge

Nå skal Jon Michael (10) overbevise dem i «Norske Talenter».

«Norske Talenter» er scenen hvor alle kan delta. Her finnes ingen aldersgrense, og det viktigste kriteriet er at deltakerne har talent i det de driver med, og at de klarer å engasjere publikum.

Under premieren klokken 20.00 i kveld får vi møte blant andre Jon Michael Frantz (10).

Vil ikke bli skuffet

Jon Michael skal synge og danse, og må overbevise dommerne Mia Gundersen, Alex Rosén og Adil Kahn – foran en fullsatt sal med entusiastiske publikummere – for å komme videre i talentkonkurransen.

– Jeg har sommerfugler i magen, men jeg må bare roe helt ned. Jeg tenker at dette er siste gang jeg er med på et show, og jeg må gi alt. Da tenker jeg ikke at jeg skal gå videre eller bli skuffet hvis jeg ikke gjør det, sier tiåringen.

Vil overbevise skoleklassen

Jon Michaels største drøm er å bli artist, og forbildet er Michael Jackson. Men det er ikke bare for å virkeliggjøre drømmen som gjorde at han meldte seg på:

– Noen i klassen har fortalt meg at jeg ikke kan synge. Jeg vil overbevise dem og vise folk i Norge hva jeg kan, sier han.

Ny sesong

I årets «Norske Talenter» er Mia Gundersen juryleder, og med seg på dommerlaget har hun Alex Rosén og danseren og skuespilleren Adil Khan. Marthe Sveberg Bjørstad og John Brungot er programledere.

I løpet av våren sendes seks auditionprogram: To fra Oslo, to fra Bergen og to fra Trondheim. Etter seks uker er det dommercamp hvor dommerne bestemmer hvem som går videre til de direktesendte semifinalene fra Chateau Neuf i Oslo. Det blir deretter fire semifinaler før den store finalen 27. mai.

497912

Se «Norske Talenter» fredager klokken 20.00 på TV 2!