Arsene Wenger. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Arsene Wenger. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Arsene Wenger. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Arsene Wenger. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Wenger raser: – Ingen som har spilt fotball tar en slik avgjørelse

Arsenal-manageren mener utvisningen av van Persie er uforståelig.

Arsène Wenger mener det at Arsenal ble redusert til ti mann, ødela det som kunne blitt en fantastisk fotballkamp.

– To typer mennesker vil være triste; de som elsker Arsenal og de som elsker fotball. Begge kan være frustrert over dommerens avgjørelser. Da han tok den avgjørelsen var det en veldig lovende kamp, sier Gunners-sjefen til Arsenals hjemmesider.

– Vi tapte mot et veldig bra Barcelona-lag, så gratulerer til dem. Men vi sliter med å takle at vi tapte på den måten. Jeg synes synd på de som så kampen.

Kan ikke forstå avgjørelsen
Det har blitt diskutert om Robin van Persie hørte fløytesignalet i situasjonen der han ble utvist. Wenger synes det er irrelevant om nederlenderen fikk med seg at det ble blåst.

LES OGSÅ: Van Persie: – Det er en vits
LES OGSÅ: Messi sendte Barcelona til kvartfinale

– Selv om han hørte signalet, kan jeg ikke forstå avgjørelsen. Hvis du har spilt fotball på et visst nivå, så går det ikke an å forstå avgjørelsen. Jeg kan ikke forestille meg at noen som har spilt fotball tar en slik avgjørelse i en kamp av så stor betydning, sier manageren.

Robin van Persie. (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)
Robin van Persie. (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)

– Vet vi ville ha kommet tilbake
Barcelona dominerte til tider stort på eget gress, men Wenger tror likevel at Arsenal kunne gitt de katalanske vertene kamp den siste halvtimen, dersom de ikke hadde måttet spille med én mann mindre.

– Da vi ble ti mann, ble det veldig vanskelig. Jeg innrømmer at Barcelona kjørte over oss i første omgang, men i den andre følte jeg at det var mer rom. Jeg vet at vi ville ha kommet tilbake som i den første kampen. Vi ønsket å få en sjanse til å spille en vanlig fotballkamp, sier franskmannen.