fergie til net (Foto: KGC 55, © KG)
fergie til net (Foto: KGC 55, © KG)

Fergie lånte 150.000 kroner av pedofil mann

Nok en blemme for den skandaleombruste hertuginnen.

Fergie ble ikke bedt i bryllupet til prins William, selv om eksmannen prins Andrew og barna hennes ble det, og nå har det britiske kongehuset fått enda en grunn til å distansere seg fra hertuginnen.

Tirsdag ble det kjent at hun har lånt penger av forretningsmannen Jeffrey Epstein, som i 2008 ble dømt for å ha forsøkt å kjøpe sex av en mindreårig prostituert, skriver People. Han er også for tiden under etterforskning av FBI for flere lignende tilfeller.

Unnskyld!

Fergie, som egentlig heter Sarah Ferguson, skal ha lånt 150.000 kroner av Epstein, og har ennå ikke betalt dem tilbake. Hertuginnen forsvarer seg med at hun ikke ante noe om Epsteins kriminelle fortid, og at hun er lei for det.

— Jeg har så dårlig samvittighet, at jeg kan ikke få sagt det engang. Jeg skal betale tilbake pengene så fort jeg kan, og siden aldri ha noe med Epstein igjen, sa Fergie til Evening Standard.

Hun forklarte også at lånet skjedde via eksmannens kontor, og at hun aldri var direkte involvert.

Pengeproblemer

Det har lenge vært kjent at Fergie har slitt økonomisk.

Det er bare et snaut år siden 51-åringen ble avslørt, da hun tilbød en fremmed tilgang til prins Andrew i bytte en forskuddsbetaling på 360.000 kroner, og et løfte om ytterligere 6,3 millioner som skulle bli overført til hennes konto.

Fergie beklaget at hun nok en gang hadde dratt eksmannen inn i en skandale.

— Han har støttet meg og hjulpet meg ut av kniper igjen og igjen, og det finnes absolutt ingenting jeg ikke ville gjort for ham, sa hun.

Vel, med venner som deg, Fergie...