Charlie Sheen (Foto: Alberto E. Rodriguez, © mu)
Charlie Sheen (Foto: Alberto E. Rodriguez, © mu)

Charlie Sheen er klar for krig

Rasler med sablene i bisarr tekstmelding

Charlie Sheen fikk mandag sparken av Warner Brothers, på grunn av det selskapet omtaler som "umoralsk oppførsel". Det har ikke falt i god jord hos Sheen, som har varslet søksmål. Det er tydelig at den omstridte stjernen er forbanna, tirsdag sendte han en bisarr tekstmelding til magasinet People.

«Monsteret lever»

— Prøv å se ting fra min side i ett trollmanns-nanosekund. Man kommer til et punkt hvor det ikke lenger er noe mer å si. Det er bare å gå til krig... Vinden hyler i kveld. Gudene er sultne. Monsteret lever. Er våkent. Og dødelig, skrev Sheen.

Ordet trollmann (warlock) blir i disse dager hyppig brukt av Sheen for å beskrive seg selv. I det hele tatt bruker Sheen ganske mange rare ord og vendinger for tiden, noe som har fått tabloidene, samt nær familie, til å tvile på om stjernen er riktig vel bevart.

Machete

Rykteflommen ble ikke mindre da Sheen tirsdag viste seg på toppen av en bygning i Los Angeles mens han veivet en machete i luften. Siden fortalte han at den skulle brukes til å knuse folk som plaget familien hans.

I retten lar han imidlertid advokatene ta seg av forsvaret, og det trengs siden Warner Brothers har varslet motsøksmål. De ønsker erstatning for tapte inntektet siden Sheens komiserie «Two and a Half Men» ble lagt på is.

Det er for øvrig ikke sikkert at serien legges ned, selv om Sheen har fått sparken. Serieskaper Chuck Lorre skal ha tatt kontakt med Rob Lowe, i håp om at han kan bli en mulig erstatter for Sheen, skriver TMZ.