kaia Huuse (Foto: Johannessen, Sara, © PEK)
kaia Huuse (Foto: Johannessen, Sara, © PEK)

Kaia Huuse: — Man blir et bedre menneske av å få barn

Livet fikk en helt ny mening for Kaia Huuse etter hun og samboeren Jan Eggum ble foreldre.

— Jeg tror man blir et bedre menneske av å få barn, fordi man blir så ydmyk og så glad i alle mennesker, og åpen menneskers svakheter og sårbarheter. Jeg har i hvert fall følt det sånn, fortalte Kaia Huuse til Jan Thomas, da hun var gjest i programmet hans Happy Day.

Nyforelska

Huuse har to barn med samboeren Jan Eggum. De hadde vært kjærester i ni år før de bestemte seg for å bli foreldre. Tidligere hadde ikke Huuse ønsket seg barn i det hele tatt, men en vakker dag våknet hun opp og kjente den biologiske klokka tikka.

Da ble det også veldig viktig for henne å få barn, og Bastian ble født for fem år siden. Datteren Hennika kom tre år etterpå.

— Jeg har gått rundt nyforelska siden jeg fikk mitt første barn for fem år siden. Jeg høres kanskje ut som en nykristen type nå, og jeg mener ikke at alle må få barn, men for meg har det vært en utrolig lykkelig sak, sier hun.

Terningkast 1

Huuse var hos Jan Thomas for å få en ny stil. Hun har aldri kjent noe behov for en stylist, og Jan Thomas hadde faktisk gitt henne terningkast en for påkledning ved en tidligere anledning.

Men i kveldens utgave av Happy Day er det Jan Thomas som bestemmer hvordan Huuse skal se ut. Se hvordan resultatet blir på TV2 klokka 19.00.