Linda Tran og Ellen Feen. (Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2)
Linda Tran og Ellen Feen. (Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2)

Linda rørte sin kollega til tårer

– Jeg skulle ønske jeg kunne jobbe med folk som henne resten av livet, sier Linda Tran som nominerte sin gode kollega Ellen i vår «Undercover Boss»-konkurranse.

I forbindelse med kveldens premiere på «Undercover Boss Norge» ønsker vi å finne gode historier fra arbeidsplassen. Linda Tran er en av dem som bestemte seg for å sende inn et bidrag i god kollega-konkurransen. Hun var ikke i tvil om hvem hun ville melde på.

– For meg var det en selvfølge å nominere Ellen, sier Linda til TV 2.

Slik beskriver Linda sin gode kollega Ellen Feen:

«Ellen er en dyktig kollega. Hun har et enormt og godt hjerte som skinner gjennom hennes væremåte. Da vi jobber med behovsprøvde boliger, og våre leietakere ofte er i vanskelige situasjoner, gjør hun alt for å hjelpe. Det gjelder alt fra unge mennesker til gamle pensjonister som ikke husker hvor de bor hen. En gang var det en pensjonist som ble frakoblet telefonlinjen til leiligheten hennes, og da løp Ellen ned til Clas Ohlson for å kjøpe en mobil hun kunne bruke.»

– Hun er raus og byr på seg selv

Linda og Ellen er begge utleiekonsulenter i Usbl, og da TV 2 tok turen bort med en blomsterbukett, var det enda flere lovord som vanket.

– Ellen er raus, hun byr på seg selv, hun er lojal og til å stole på. Og så finnes det ikke nei i hennes munn. Jeg skulle ønske jeg kunne jobbe med folk som henne resten av livet! Du er super, sier hun og ser mot sin gode kollega, som ser seg nødt til å tørke noen tårer av de fine ordene.

- Jeg takker og bukker. Jeg blir helt målløs... Takk, svarer en tydelig rørt Linda.

– Dette er fryktelig hyggelig, og veldig overraskende. Vi har nok ikke vært så flinke til å gjøre sånne ting for hverandre, fortsetter hun.

– Kjempegodt å jobbe her

Utleiekonsulenten forteller at hun er godt fornøyd med arbeidsplassen sin.

– Det er kjempegodt å jobbe her, vi er en liten og fin avdeling som driver med utleie.

Hva mener du beskriver en god kollega?

– Det er kollegaer som man kan stole på, som utfyller hverandre, som man kan spille på og som løfter hverandre, avslutter Linda.

Det er fortsatt mulig å nominere en god kollega som får sjansen til å vinne blomsterbukett og 10.000 kroner! Les mer om konkurransen og nominer en god kollega her.