lillan (Foto: Junge, Heiko, © LOCH)
lillan (Foto: Junge, Heiko, © LOCH)

Lillian Müller i dramatisk bilulykke

– Jeg takker Gud for at det gikk som det gikk.

– Jeg tør ikke tenke på hva som kunne skjedd om jeg ikke hadde hatt på meg bilbeltet. Det reddet livet mitt. Hadde jeg ikke hatt det, hadde jeg føket rett gjennom frontruten. Jeg takker Gud for at det gikk som det gikk.

Dette sier Lillian Müller til Her og Nå.

Nylig ble hun påkjørt av en bil i høy fart i hjembyen Los Angeles. Bladet skriver at hun var på vei hjem fra jobb da ulykken skjedde.

Plutselig smalt det.

– Kjørte som et svin

– Jeg skulle kjøre til venstre på grønt lys da det uventet kom en bil og kjørte rett inn i meg fra siden. Kvinnen som satt i den andre bilen kjørte som et svin, sier Lillian til bladet.

Og:

– Det var tre felt i hver retning, og jeg lå litt gjemt bak de andre bilene før jeg skulle svinge av. Den andre kvinnen så meg ikke, og jeg så ikke henne. Det endte med en stor krasj.

Føreren av den andre bilen havnet på sykehuset, men slapp unna med mindre skader.

– Jeg klarte å komme ut av bilen selv. Da politiet kom, fortalte de at dersom bilen min hadde vært en halv meter lengre frem i krysset, hadde jeg endt på sykehuset med alvorlige skader og i verste fall blitt drept, sier Lillian.

Fryktet at silikonpuppene hadde sprukket

Da Lillian i fjor deltok i «71 grader Nord», ble hun også utsatt for en ulykke. Hun falt stygt på et surfebrett - og fryktet at silikonpuppene hennes hadde sprukket.

Müller bestemte seg for å fjerne silikoninnleggene som har gjort henne berømt.

– Når jeg hadde den ulykken der, så visste jeg at det kunne skje i fremtiden. Så hvorfor gå rundt med sånne kunstige ting i kroppen når det ikke er nødvendig. Man må tenke på helsa si foran sexappeal og utseendet. Dessuten er jeg en dame på 58 år så jeg trenger ikke denslags lenger, sa hun til «God kveld Norge».