Charlie Sheen (Foto: Jill Johnson, © la)
Charlie Sheen (Foto: Jill Johnson, © la)

Charlie Sheen skal ikke spille i «Hangover 2»

Men hva gjør vel det, når ekte Sheen-fyll går sin seiersgang over nettet?

Det har lenge ryktes at Charlie Sheen skal gjøre en liten opptreden som seg selv, en såkalt cameo, i oppfølgeren til filmen «Hangover». For filmfans har dette vært strålende nyheter, for det er vanskelig å tenke seg noen som passer bedre til å medvirke i en filmatisert fylleorige akkurat nå. Men når noe høres ut som det er for godt til å være sant, så er det jo som regel det også.

- Sorry, ingen Sheen!

Hovedrolleinnehaver Bradley Cooper avkreftet ryktet overfor bladet People sist lørdag.

— Så fremt ingen har en tidsmaskin og vi kan reise tilbake til Bangkok, så har jeg forstått det slik at filmen er ferdig innspilt, fortalte Cooper (36).

Men om ikke Sheen blir å se på det store lerretet i nærmeste fremtid, så er han i de fleste andre kanaler. Sheen og hans eskapader blir nøye dokumentert i tabloidene, på ulike talkshow og gjennom stjernens egenproduserte realityshow, som han legger ut på nett med ujevne mellomrom. I tillegg har skandalekongen blitt en ivrig twitrer.

Antihelt

Sheens utagerende livsstil, hvor kokain, sprit og pornostjerner er viktige ingredienser, har skapt oppstandelse over hele verden. Stjerner som Slash og Diddy sammenligner Sheen med en rockestjerne. Men ekskonene hans, som han har barn med, fortviler.

Sheen er for tiden i bitter strid om foreldreretten til sine to yngste barn med ekskona Brooke Mueller, og hans andre ekskone, Denise Richards, nekter ham å se deres felles barn.

Sheen har også blitt sparket fra hitshowet «Two and a Half Men»

Men alt dramaet ser ikke ut til å affiserer Sheen nevneverdig.

— Ingen har rett til å dømme meg, sa rørebøtta til ABC, og understreket samtidig at han elsket livet sitt.