Petter Northug feirer gullet.
Petter Northug feirer gullet.

Kæm é partykongen?

Sjekk ut Petter Northugs elleville feiring etter et høyst vellykket VM.

Etter at Petter Northug «strikkhoppet» seg unna fall like før oppløpet hersket det ingen tvil om hvem som var kongen på femmila i Kollen søndag ettermiddag.

Petter Northug dobbeldanset seg inn til sitt tredje gull, og det aller gjeveste av dem alle. Styrkeprøven i Kollen har holdt Petter Northug unna fest og moro siden mai i fjor, men i går kveld kunne gullgutten fra Mosvika endelig slippe jubelen løs.

– Jeg var mentalt veldig klar for femmil etter stafetten. Etter jeg kom i mål så var det femmila jeg tenkte på. Det er den jeg har tenkt mest på oppe i hodet mitt i sommer og høst. Jeg var klar for å gå til grava i dag, sa Northug etter den perfekte avslutningen på VM i Oslo.

På gullstol
Før festen sa Petter Northug at han ikke hadde for vane å være festens midtpunkt.

– Jeg prøvde å feire med Hjelmeset etter gullet i Vancouver i fjor, og det gikk fryktelig dårlig. Det er kjedelig å være på fest med en som har gått femmil, sa en smilende Northug til TV 2 Sporten.

Da TV 2 Sporten besøkte festen viste realiteten seg å være en helt annen.

Båret på gullstol av kompisgjengen tok gullgrossisten fullstendig av – og det hersket like liten tvil om at Petter Northug var like konge på festen som i Kollen.

Sjekk ut de eksklusive bildene fra Petter Northugs gullfest i videovinduet øverst.