clausbale (Foto: TV 2)
clausbale (Foto: TV 2)

Se Claus Lundekvams møte med Bale og Redknapp før Wolves-kampen

Tottenham-profilene slo av en prat med sin tidligere Southampton-kollega.

Claus Lundekvam var tilstede på kampen mellom Wolverhampton og Tottenham på Molineux Ground i anledning minnemarkeringen for den tidligere stopperkollegaen Dean Richards, som døde for snart to uker siden, bare 36 år gammel.

Før kampen møtte Lundekvam gamle kjente fra tiden i Southampton, og Tottenham-manager Harry Redknapp mener det er en tragedie at Richards gikk bort i så ung alder.

–Tragisk
– Alle du snakker med som har spilt med ham, eller kjenner han, har bare fine ting å si om Richards. Det er tragisk at han gikk bort i så ung alder, med en stor del av livet foran seg, sier Harry Redknapp til Lundekvam.

Onsdag møter Tottenham AC Milan til returoppgjør i åttendelsfinale i Champions League, og om skadesituasjonen i Spurs sier Redknapp at han håper at både Bale og Van der Vaart er friske nok til å spille.

Håper Van der Vaart blir klar
– Planen er at Bale kan få en halvtime mot Wolves, og jeg håper han er frisk og klar til onsdag. Det samme gjelder for Rafael (Van der Vaart), som har hatt et problem med leggmuskelen, men med litt hell så blir han også klar til Milan-kampen, røper Redknapp.

Bale selv røper at han føler seg klar, men at han kjenner at han har vært borte fra fotballbanen en liten stund.

– Jeg er litt støl etter gårsdagens trening, ler Gareth Bale, som sier han har tilbrakt hele sin rehabiliteringsperiode i Dubai den siste tiden.