Ingrid Olava
Ingrid Olava

– Jeg håper han ikke får kalde føtter!

Spent på hvordan hennes hemmelige flørt reagerer på medieoppslag.

I et åpenhjertig intervju med VG Helg fortalte «Spellemann»-vinner Ingrid Olava at hun er i ferd med å forelske seg i en hemmelig mann.

– Men nå er jeg i ferd med, tror jeg, å forelske meg. Jeg er alltid forelsket da, i noen, men nå er det liksom sånn ... Nei, jeg kan ikke snakke om det. Han kommer til å lese VG og skjønne det! Iiik! Men det er så deilig å være forelsket. Nei, nei, jeg har bare kjent ham i to uker. Nei åh, nå angrer jeg, vi kan ikke snakke mer om det, sa hun til avisen.

– Jeg har møtt en veldig søt gutt

Nå er Ingrid Olava redd den hemmelige flørten skal få kalde føtter etter å ha lest avisen.

– Det jeg sa var at jeg har møtte en søt fyr som jeg kanskje er litt forelsket i. Det ble hele overskriften, og det er kanskje veldig urutinert av meg å ikke skjønne at de kom til å gjøre det på den måten. Men ja – jeg har møtt en veldig søt gutt.

– Men du hadde kanskje ikke tenkt å ha det over hele forsiden på VG?

– Nei, jeg hadde ikke det. Og det hadde ikke han heller, så jeg fikk en tekstmelding før i dag. Men herregud, man må jo bare nyte det. Det er jo hyggelig å møte søte gutter.

Mulig date på «Spellemann»-fest

Olava, som vant klassen for beste kvinnelige artist under «Spellemann», håper nå at forholdet mellom henne og den hemmelige vennen kan få utvikle seg videre.

– Han har ikke fått kalde føtter?

– Det vet jeg ingen ting om. Jeg håper ikke det.

– Skal du møte han i kveld?

– Jeg vet ikke. Kanskje ha kommer på festen, jeg er ikke sikker.

– Vi har ikke tenkt å gifte oss

Men å ta forholdet videre er ikke et tema – ennå.

– Vi har ikke tenkt å gifte oss, vi har kjent hverandre i to uker. Så det er jo helt utrolig naivt av meg å i det hele tatt nevne det. Men nå er det gjort, så får vi se hvordan han tåler det.

Til VG sier Olava at det er deilig å være forelsket.

– Mmm. Men når man blir sånn idiot at man skriver altfor mange tekstmeldinger, jeg mener sånn: «Ingrid Olava, nå er du 29 år, du kan ikke drive og sende fire tekstmeldinger på en ettermiddag, liksom». Hihi. Det er så jævlig deilig!

Slutt med kjæresten i fjor

2010 ble et innholdsrikt år for Ingrid Olava karrieremessig. Hun opplevde enorm suksess med annenskiva «The Guest», samtidig som det ble slutt med kjæresten og utestedsgründeren Runar Eggesvik.

– Jeg var mer eller mindre hjemløs i tre måneder. Litt sånn «posedame» på Grünerløkka, samtidig som jeg var på turné. I oktober kjøpte jeg min første leilighet, min havn, sa hun til VG.

Olava ga ut plata «Juliet's Wishes» i 2008, og ble for alvor kjent på det musikalske-kartet.