Stella Mwangi
Stella Mwangi

Grand Prix-Stella nekter å la bråket stoppe henne

– Jeg følger ikke med på hva som skjer.

Melodi Grand Prix-vinner Stella Mwangi ble hetset på Facebook etter seieren i sangkonkurransen.

Det var Høyre-politiker Rita Ormbodstad som skrev følgende på Facebook-siden sin etter Stellas «Melodi Grand Prix»-seier:

«Gi meg samer, isbjørner og moskuser. Jeg synes det er det vi skal selge, og ikke at vi har åpne asylmottak!»

Saken havnet på forsidene av avisene, og har skapt mye støy. I ettertid har Ormbostad beklaget, men Stella Mwangi selv har ikke tatt del i diskusjonen.

– Alt er enkelt til man gjør det vanskelig

Nå forklarer hun hvorfor hun har holdt seg utenfor.

– Det er bare positivt for meg. Jeg følger ikke med på hva som skjer. Jeg følger bare med på det som teller for meg. Det er de små tingene som gjør meg glad, og det kommer det fortsatt til å være. It's all good – haba haba! sier Stella til «God kveld Norge».

Hun har en filosofi om å droppe negativ fokus.

– Alt er enkelt til man gjør det vanskelig, det har jeg lært. Jo fortere folk forstår, jo enklere blir livet. Så enkelt er det for meg.

Vil vinne for Norge

Stella ønsker å fokusere på å gjøre en god innsats for Norge under finalen i Tyskland i mai.

– Nå er det bare om å gjøre å jobbe dobbelt så hardt som før. Allerede før Grand Prix jobbet jeg hardt, men nå er det «insane» hardt. Og jeg skal gjøre mitt beste for å få en nominasjon på Spellemann til neste år, sier hun, og legger til:

– Ukene etter at jeg vant norske Melodi Grand Prix har vært crazy og helt bananas. Alle drømmene mine har plutselig blitt til virkelighet. Når det først skjer så blir det bananas, man forstår det liksom ikke helt. Selv om man i mange år har jobbet og håpet på det. Det beste ordet er at jeg føler meg velsignet. Endelig er tiden min inne og det er deilig. jeg har ventet på dette veldig lenge. men jeg skjønner at jeg ikke kan slappe av å nyte dette her nå, jeg må jobbe dobbelt så hardt.