Dirk Kuyt (Foto: GLYN KIRK/Afp)
Dirk Kuyt (Foto: GLYN KIRK/Afp)
The Kop (Foto: PAUL ELLIS/AP)
The Kop (Foto: PAUL ELLIS/AP)

Kuyt med hat trick mot United

Liverpool ydmyket sine argeste rivaler på Anfield.

Etter at begge lag hadde hatt gode sjanser, tok Liverpool ledelsen ved Dirk Kuyt etter 34 minutter.

Nederlenderen fikk en enkel oppgave etter at Luis Suárez vartet opp med et magisk forarbeid. Uruguayaneren fikk ballen feilvendt inne i feltet, tok seg forbi tre mann, og la ballen mellom beina til Edwin van der Sar og til en ventende Kuyt som bare kunne dytte ballen i mål.

Fem minutter senere fikk han hjelp av Premier Leagues assistkonge, Nani.

Portugiseren skulle klarere, men headet istedet rett til Kuyt som enkelt kunne sette sitt andre med hodet.

Like før pause ble det bråk etter at Jamie Carragher satte inn en stygg takling på Nani. Flere kom til, men det hele roet seg ganske kjapt etter et gult kort til Carragher

Noen minutter senere satte Rafael inn en tofotstakling på Lucas. Martin Skrtl og Lucas gikk rett på brasilianeren, men Paul Scholes og Ryan Giggs kom ilende til og skilte de tre før det eskalerte ytterligere.

Etter pause var United det førende laget, men kom ikke nærmere enn en Berbatov-heading som ble reddet på streken av Raul Meireles.

Liverpool var imidlertid ikke ufarlige, og etter 65 minutter fikk de uttelling igjen. Suarez tok et frispark fra 25 meter og van der Sar måtte gi retur.

Der var selvfølgelig Kuyt på plass og satte inn sitt tredje for dagen.

På overtid reduserte Javier Hernández med en heading fra fem meter, men scoringen var lite annet enn en liten bedring på sluttresultatet.

Diskuter kampen nedenfor!