Snooki 3 (Foto: Handout, © jk)
Snooki 3 (Foto: Handout, © jk)

Snooki: - Jeg ser forjævlig ut.

Ingen kan anklage «Jersey Shore»-stjernen for å mangle selvinnsikt.

Bøtteknotten Nicole «Snooki» Polizzi synes ikke det er en udelt fornøyelse å se seg selv på TV. Trash-prinsessen, som har skapt seg et navn ved drikke seg sanseløs og kline med det meste med puls, blir faktisk flau innimellom når hun ser på «Jersey Shore». Det er for øvrig ganske ofte.

Mye full

— Hvis jeg gjør noe dumt, og det gjør jeg jo stort sett hele tiden, så hater jeg å se på det. Jeg virkelig hater det. Produsentene vil jo selvsagt helst vise godbitene, og godbitene er oss når vi er fulle. Så alt jeg ser, er meg selv mens jeg er full og ramler. Det er sånn jeg er når jeg fester, forklarte Snooki til Rolling Stone.

Snooki 1 (Foto: Toby Canham, © /dm)
Snooki 1 (Foto: Toby Canham, © /dm)

— Men noe av det jeg gjør... Når jeg ser det, så tenker jeg «Seriøst, Snookie?». Jeg ser ut som en fordømt alkoholiker. Jeg svetter, sminken min renner og jeg ser fæl ut. Jeg ser forjævlig ut, la hun til.

Har sex på TV

Selv om Snooki trygt kan anklages for å ha få eller ingen sperrer mot å rote rundt med gutter på TV, sverger hun på at hun bare har hatt sex i serien en gang.

— Den eneste jeg har hatt sex med på «Jersey Shore» er kjæresten min, og det skjer i en kommende episode. De andre guttene jeg har tatt med hjem har jeg har kost med, slik alle andre gjør, hevdet hun.

Snooki 2 (Foto: David Livingston, © dl/nr)
Snooki 2 (Foto: David Livingston, © dl/nr)

Vil bygge et imperium

Snooki fortalte også at hun ikke har lyst til å drive med «Jersey Shore» til evig tid, og at hun planlegger å bygge opp et imperium på linje med Jessica Simpson.

— Jeg ønsker meg en merkevare som hennes, hun tjener millioner. Det har bare gått et år, men jeg er faktisk ganske smart når det kommer til denne bransjen. Jeg forsøker å bygge et imperium, fordi etter dette vil det bli umulig for meg å få en vanlig jobb. Jeg mener, hvordan skal jeg kunne sitte bak en kontorpult nå? Det er galskap, det kan jeg ikke, sa hun.