Denise og barna (Foto: Alberto E. Rodriguez, © sr)
Denise og barna (Foto: Alberto E. Rodriguez, © sr)

Ekskona nekter Charlie Sheen å se barna

Denise Richard blir kvalm av livsstilen til den omstridte stjernen.

Selv om store deler av verden fryder seg over alle krumspringene til skandalekongen, så er mange av hans nærmeste ikke spesielt imponert. Charlie Sheens ekskone Denise Richards synes oppførselen hans er kvalmende, skriver TMZ.

Bekymret for barna

Paret var gift fra 2002 til 2006 og har to barn sammen. Nå nekter Richards eksmannen å være sammen med seks år gamle Sam og fem år gamle Lola, fordi hun mener det kan sette sikkerheten til barna i fare.

Richards er overbevist om at Sheen er ustabil, og vil heller ikke at barna skal omgås hans to kjærester. En av grunnene til det, er beskyldninger om at minst en av dem bruker dop.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Charlie Sheen (Foto: Alberto E. Rodriguez, © mu)
Charlie Sheen (Foto: Alberto E. Rodriguez, © mu)

Skal ha truet Richards

Det hjelper heller ikke at Richards tror på påstandene til Sheens andre eks, Brooke Mueller, om at Sheen skal ha sagt han hater Richards intenst og ønsker å barbere av henne alt håret.

TMZ har fått forklart at dagen før Sheen skal ha kommet med disse utsagnene, så skal han ha bedt Richards om å stille opp på en fotoseanse sammen med barna, Mueller og hennes barn, samt hans to kjærester. Det skal Richards ha takket pent nei til, noe som førte til at Sheen ble fly forbanna og sendte henne mange ondsinnede tekstmeldinger.

Hun har derfor ingen problemer med å tro at han kan ha kommet med slike slengbemerkninger.

— Denise stoler bare ikke på Charlie, sa en kilde til TMZ.

Hva Sheen synes om dette? Følg med på Twitter!