GRÅT: Kylie Minogue forlot studio
GRÅT: Kylie Minogue forlot studio

Kylie Minogue brøt sammen under intervju

Forlot studio gråtende.

Den australske artisten Kylie Minogue måtte nylig forlate studio midt under et intervju der hun ble påminnet den tøffe kampen mot kreft hun selv har opplevd.

Frisk nå

Minogue, som i år har vært kreftfri i fem år, viste at den vanskelige perioden hun var igjennom fortsatt sitter i henne da hun i et radiointervju fortalte om sitt besøk til et barnesykehus.

– Jeg snakket med noen foreldre som satt på andre siden av senga, og barnet deres var der. Jeg snakket om det som man vanligvis ville ha gjort i en slik situasjon, vi hadde en triviell samtale og jeg spurte litt om hvordan de hadde det og prøvde å gi dem noe å se fram imot da de plutselig tok meg helt på senga, fortalte Minogue mens hun fikk tårer i øynene.

Løp ut

– Plutselig spurte de meg: men hvordan har du det. Vi håper du er frisk, og det er....., sa Minogue før hun løp ut av studio gråtende.

Da hun etter en stund kom tilbake igjen ville hun gjerne forklare seg for de mange lytterne som fortsatt hørte på programmet.

– Grunnen til at dette går så inn på meg er at man ser den menneskelige siden ved det og det er enkelte ganger det kommer veldig godt fram, sa Minogue.