dalglish
dalglish

Dalglish hemmelighetsfull om Carroll-debut

Liverpool-manager Kenny Dalglish vil ikke love Andy Carroll spilletid mot Manchester United på søndag.

Liverpool er ute etter å revansjere høstens ligatap mot erkerivalen Manchester United, og fansen håper nå at 320-millionerskjøpet Andy Carroll kan bli tunga på vektskåla i søndagens hatoppgjør.

Manager Kenny Dalglish var lite villig til å røpe noe om lagoppstillingen mot Manchester United på torsdagens pressekonferanse.

- Jeg er sikker på at Alex Ferguson gjerne skulle visst om han skal spille på søndag, men det vet vi ikke, sier Dalglish.

- God utvikling
Liverpool-spissen har vært ute med en lårskade siden desember, men er ifølge Daily Mail tilbake i kampform og aktuell for kampen mot Manchester United.

- Andy har hatt progresjon i treningen hele veien. Vi har vært veldig fornøyd med utviklingen hans og det han har gjort, forteller Daglish.

Flere spillere tilbake
Merseyside-klubben har i tillegg til Carroll hatt spillere som Raul Meireles, Fabio Aurelio, Daniel Agger og Sotirios Kyrgiakos på skadelisten den siste tiden.

- Vi håper de fleste av dem vil være friske nok til å spille på søndag, men det er vanskelig å si. Det er torsdag og litt for lenge til kampstart, sier Liverpool-manageren.

Ifølge Daglish er Martin Kelly og Jonjo Shelvey de eneste spillerne som helt sikkert ikke er aktuelle for helgens kamp.