DETTE BØR DU GÅ FOR: Eva Wigert Næss, innkjøpssjef på Høyer Eger, kommer med sine anbefalinger blant vårens trender. F.v. gul veske fra Tory Burch, oransje clutch fra Marc by Marc Jacobs, 
blå pumps og røde bukser fra Isabel Marant, hatt fra Patrizia Pepe, brune tresko fra Jimmy Choo og sekk fra See by Chloé.
DETTE BØR DU GÅ FOR: Eva Wigert Næss, innkjøpssjef på Høyer Eger, kommer med sine anbefalinger blant vårens trender. F.v. gul veske fra Tory Burch, oransje clutch fra Marc by Marc Jacobs, blå pumps og røde bukser fra Isabel Marant, hatt fra Patrizia Pepe, brune tresko fra Jimmy Choo og sekk fra See by Chloé.

Moteekspertens heteste tips

Slengbukser, skinnjakker, farger og print. Her er vårens nøkkelplagg.

Våren nærmer seg med stormskritt, og det er snart på tide å legge bort boblejakke og vintersko. Innkjøpssjef på Høyer Eger, Eva Wigert Næss, gir sine beste tips til vårens trender.

Flower Power

70-tallstilen er tilbake for fullt, noe vi har sett sterke tendenser til på catwalken. Farger og print kombinert med ikoniske plagg som slengbukser og tresko, såkalte clogs, vil være svært synlig i motebildet denne våren, skal vi tro Eva.

LES OGSÅ: Dette skal på føttene i vår

«It's only rock and roll, but I like it»

– Den avslappede rockestilen er en av vårens hovedtrender. Skinnjakka er fortsatt sentral i trendbildet, og stilrene jakker kombinert med enkle t-skjorter vil vi se mye av i tiden fremover, sier Eva.

I vårens ånd vil fargene våkne til liv fra vinterdvalen, og Eva holder en knapp på tradisjonelle fargekombinasjoner som kan sprite opp skinnjakka på en spennende måte.

Vårens «must-haves»

Eva sitt favorittplagg denne våren er en ankellang, rød bukse fra Isabell Marant.

LES OGSÅ: Stine Goya med nytt samarbeid for Weekday

– Den røde buksa kan enkelt styles opp til både hverdag og fest med det rette tilbehøret. En stilig kombinasjon på en sval vårdag er en hvit t-skjorte og høye hæler til den fargesterke buksa, sier Eva

Hvilke andre nøkkelplagg vil du trekke frem denne våren?

- Slengbukse, skinnjakke og lange kjoler, sier innkjøpssjefen.

Mens vi venter på våren

Desverre er det fortsatt en liten stund til vinteren slipper taket. Da gjelder det å holde seg kul i kulda. Evas tips er å bruke tynne jakker med en fuskepels over. Et annet godt tips er å bruke en vest i fuskepels over en skinnjakke. Store skjerf og halser er også en fin måte å holde varmen på, uten å måtte dekke seg fullstendig til.