HenrikThodesenWEB
HenrikThodesenWEB

– Jeg kommer til å savne Samsaya mest

Henrik Thodesen måtte forlate «Camp Senkveld», og det er spesielt en han vil savne.

I kveldens episode av «Camp Senkveld» var det Henrik som måtte forlate Team Harald. Det han kommer til å savne mest er lagkameraten Samsaya.

– Jeg kommer til å savne Samsaya mest, og at hun aldri blir helt fornøyd. Eller at hun sier at hun ikke blir helt fornøyd med noen ting, så er hun det allikevel, sier han.

På sidelinjen

I den siste konkurransen måtte han stå over og la de andre gjøre jobben.

– Da er det slutt, det er ikke noe å gjøre med det. Det har vært veldig gøy å være med, og jeg er litt trist for i dag fikk jeg jo ikke engang bidratt til noe. Ikke det at Samsaya og Linda gjorde noe for de var helt fantastiske i dag, men jaja, sånn er det jo i denne realitybransjen som jeg har begitt meg ut i, sier han.

Tyn fra Morten Ramm

Henrik venter tyn, jobb og knekkebrød når han kommer hjem.

– Nå fremover blir det jo å skrive sketsjer og finne opp nye konsepter til programmet som jeg er med i «Torsdagskveld fra Nydalen». Ja, skriving rett og slett. Åh, og mye knekkebrød innimellom. Man skriver litt, stopper opp litt og går å smører seg et knekkebrød. veldig vanlig måte å jobbe på egentlig. Knekkebrød, skrive, knekkebrød, skrive, knekkebrød skrive.

Regner du med å få litt tyn fra de andre i gjengen siden du ikke klarte å stikke av med seieren?

– Huff, ja, sier han og ler.

– Særlig fra Morten, han er jo beinhard på det konkurransegreiene sine. Så sorry Morten, det var ikke min skyld i dag.

Thomas følte seg truet

Henrik legger skyld på Thomas Numme for utrykelsen.

Hvorfor tror du det var akkurat du som ble valgt i dag?

– Jeg tror nok det var fordi jeg utfordret han litt på slalomen i går altså. Han trodde han skulle være kjempesuveren på slalom, så tror jeg at jeg var litt for nærme og at han følte seg litt truet, og at han da måtte få meg ut, sier Henrik og henviser til den forrige konkurransen.