ALEX
ALEX

Alex Rosén: – Lei av syngedamer

«Norske Talenter»-dommeren vet akkurat hvem han håper holder seg unna scenen i årets sesong.

Komiker og programleder Alex Rosén er nok en gang klar for en ny sesong som dommer i «Norske talenter».

– Jeg gleder meg veldig. Jeg hadde det veldig morsomt i fjor, det var spennende å få lov til å oppleve så mange bra talenter og vite at Norge er så full av folk som er talentfulle. Jeg håper det kommer ting jeg ikke har sett før, sier Rosén, som legger til at dyr og magikere er velkomne bidrag.

Kvinnelige sangere, derimot, må muligens sjarmere ekstra for å vinne stemmen til den karismatiske dommeren.

– Jeg vil helst ikke se så mange som synger. Syngedamer har jeg hørt masse av, og det begynner jeg å bli ganske lei av for å si det mildt, forteller en engasjert Rosén.

– Kommer til å bli skikkelig forbanna

I tillegg til dyr og magikere står smårollinger i høy kurs hos den populære programlederen, på spørsmål om hva som er drømmetalentet er det alder det står på.

– Det måtte vært et lite barn. Ikke så veldig ungt, men et sånt midt på treet-barn på over ti år som kan være magiker og illusjonist. Det hadde vært helt vanvittig! Det er to måter å overbevise meg på, når du har sånne kunnskaper, det er selvfølgelig det barnlige, og det litt naive og profesjonalisme. En som virkelig kan dette med å lure meg. Da blir jeg veldig glad og imponert, sier han.

Les også: Mia Gundersen: – Det er jeg som bestemmer nå

Men dersom et håpefullt talent skulle finne på å skuffe blir det definitivt ikke like mye glede å skimte hos dommeren.

– Jeg vet at det også kommer til å komme mye rart, og da kommer jeg til å bli skikkelig forbanna!

Tror Adil blir en streng dommer

Rosén noe i tvil om hva slags forhold han kommer til å få til årets nye dommer, Adil Khan.

– Adil kommer til å bli en streng dommer. Jeg gleder meg til å se om vi er enige, eller om jeg må gå i klinsj med han og ta rotta på han og smelle inn mine synspunkter og prøve å vise hvem av meg og Adil som blir den tyngste dommeren. Det blir spennende å se hvem som har mest peiling, hvem som er råest og hvem som kommer til å si «XX» mest.

– Mia er dødelig sexy

Selv om Rosén har jobbet med meddommer Mia Gundersen tidligere, er han heller ikke sikker på hvordan hun kommer til å oppføre seg. Hun er ifølge ham en kvinne med mange sider.

– Mia er som en god mor samtidig som hun er dødelig sexy. Hvilken av de sidene hennes som kommer til å trenge gjennom som den sterkeste blir spennende å se, om det blir den drøye dama som prøver å kue meg og Adil, eller om det blir mammaen som skal være sånn «Alex, hva er det du gjør» mens Adil får en moderlig klem hver kveld. Det blir spennende å se hvordan Mia takler det, sier Rosen.

Se intervjuet med Alex Rosén her:

493254