RIK, MEN IKKE BLANT DE RIKESTE: Celina Midelfart er ikke på listen over Norges hundre rikeste. (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
RIK, MEN IKKE BLANT DE RIKESTE: Celina Midelfart er ikke på listen over Norges hundre rikeste. (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)

Celina gleder seg til å «styre» Vålerenga

Vålerengas siste forsterkning, Celina Midelfart (38), gleder seg stort til å ta fatt på arbeidet med å gjøre klubben enda bedre.

VIF-eier Tor Olav Trøims forlovede ble i går valgt inn i aksjeselskapets styre for å utvikle det forretningsmessige ytterligere.

Etter mange tunge år med store store minustall viste regnskapet et overskudd på 7,7 millioner kroner før skatt i 2010.

Imponert
- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, og er imponert over de sportslige resultatene og den snuoperasjonen selskapet har vært gjennom, sier Midelfart til TV 2 Sporten.

Noe større intervju ønsker ikke hun ikke å stille opp på foreløpig.

- Som helt fersk i styret tror jeg ikke jeg skal innta rollen som talsmann for klubben, påpeker en smilende Celina.

- Masse å bidra med
Administrerende direktør Pål Breen er storfornøyd med å ha fått den profilerte forretningskvinnen med på laget. Også Arctic Securities-sjef Petter Bakken er nyvalgt styremedlem i Vålerenga Invest Fotball.

- Begge har masse å bidra med for at Vålerenga skal utvikle det forrertningsmessige videre, sier Breen.

Milliardæren Tor Olav Trøim er Vålerengas desidert som nå har 65 prosent av aksjene. Nest størst aksjonær er tidligere VIF-formann Jon H. Nordbrekken med 5,71 prosent

På gårsdagens generalforsamling ble kosmetikkarving og investor Celina Midelfart, som er forlovet med Trøim, nytt styremedlem.

Trøim sitter ikke selv i styret til Vålerenga Invest.