TRØBBEL. Problemene står i kø for Lindsay Lohan.
TRØBBEL. Problemene står i kø for Lindsay Lohan.

Lindsay Lohan bryter tausheten

Snakker ut for første gang siden rehab.

Se intervjuet nederst i saken

– Jeg fokuserer på det eneste jeg må sette først i livet mitt: Å bli frisk og sånn, og å gjøre bra ting og det som er viktig for meg.

Dette sier skuespiller Lindsay Lohan i et intervju med «Extra».

I intervjuet, som er gjort hjemme hos Lohan, snakker hun ut om det siste året. Året har bestått av rettssaker, anklager om tyveri og rehabiliteringsopphold.

Dette er det første intervjuet Lindsay har gjort siden hun sjekket ut av rehabiliteringsklinikken. Hun sier at hun jobber hardt med å komme seg på beina etter de mange skandalene.

Les også: Her raser dommeren mot Lohan i retten

Har noe å bevise

– Jeg savner å være på filminnspilling. Jeg savner det virkelig. Jeg vet at jeg må bevise hva jeg kan igjen og gjenvinne tilliten jeg respekterer å jobbe sammen med. Jeg er villig til å gjøre det fordi det er min lidenskap, sier hun.

artikkelen fortsetter under bildet

Lindsay Lohan (Foto: MARIO ANZUONI, © MA/AC)
Lindsay Lohan (Foto: MARIO ANZUONI, © MA/AC)

– Hva ønsker du å gjøre når du er klar for å jobbe, spør reporteren.

– Gode filmer, fortelle gode historier. Det er det jeg har ønsket å gjøre hele livet mitt. Personlige hendelser har kommet i veien. Jeg ønsker ikke at dét skal være det jeg er kjent for - de tabloide greiene. Det er ikke meg. Jeg liker ikke oppmerksomheten. Jeg vil at oppmerksomheten skal komme for filmene mine og jobben jeg gjør, ikke for at jeg har vært hos frisøren.

Intervjuet vil bli sendt i sin helhet på amerikansk TV onsdag kveld.

Se første del av intervjuet under: