Kjersti Bergesen og hennes medhjelpere ordner opp i en kjeller i sesongens siste
Kjersti Bergesen og hennes medhjelpere ordner opp i en kjeller i sesongens siste "Tid for hjem". (Foto: Pandora Film AS)

Kjersti i kjelleren

Etter å ha pusset opp ute og inne, i hytter og hus, er tiden kommet for kjelleren. I denne sesongens siste episode handler det om hobbyrom.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Mange har et uinnredet rom i kjelleren som de en gang planla skulle bli alt fra øvingsrom til snekkerbu og syverksted, sier programleder Kjersti Bergesen. Men tenke det er èn ting - å gjøre det en helt annen!

Slik er det også for familien som denne uken får besøk av "Tid for hjem". De har tenkt på dette i hele ti år, og i løpet av denne tiden har rommet blitt oppholdssted for en mengde rariteter, sesonggjenstander og arvegods.

Det er rart med det, men tomme rom er en naturstridighet. Der det finnes rom, kommer det også ting.

Designer for prosjektet er Oscar Narud. En ung nordmann med designutdannelse fra London, hvor han også har sitt designkontor. Og oppgaven er grei, familien ønsker seg øvingsrom for husets musikanter og sy-/klippe-/limeavdeling for de mer nevenyttige.

Dermed handler det om å gjøre det uinnredete kjellerrommet om til et oppholdsrom, med varmekabler, lydisolering og alle mulige hobbyting.

Se «Tid for hjem» på TV 2 onsdag 2. mars