Klaus Allofs, Michael Ballack (Foto: CHRISTIAN CHARISIUS/Reuters)
Klaus Allofs, Michael Ballack (Foto: CHRISTIAN CHARISIUS/Reuters)

Leverkusen rotet bort seieren

Et selvmål fra Stefan Kiessling og Sebastian Prödls hodestøt sikret Werder Bremen et viktig poeng da medaljekandidat Leverkusen ble holdt til 2-2 søndag.

Werder Bremen-Leverkusen 2-2

Prödls utligning kom etter en corner på overtid etter at uheldige Kiessling hadde redusert for hjemmelaget i det 82. minutt. Det ene poenget ble viktig for Werder Bremen, som sliter i bunnen av tysk Bundesliga.

Leverkusen er i motsatt ende av tabellen, men taper stadig mer terreng til de suverene lederne fra Dortmund. Eren Derdiyok og Simon Rolfes sørget for 2-0-ledelse etter halvspilt 2. omgang mot Werder Bremen, men «Neverkusen» klarte ikke å holde ledelsen inn.

– Jeg skjønner ikke hvordan dette kan skje igjen. Det gjør meg dårlig. Det virker som om noen av oss ikke vil spille i mesterligaen, sa en sint Leverkusen-keeper René Adler etter kampen.

Rudi Völler (Foto: CHRISTIAN CHARISIUS/Reuters)
Rudi Völler (Foto: CHRISTIAN CHARISIUS/Reuters)

En annen nedrykkskandidat, Stuttgart, sikret seg tre viktige poeng med sterke 2-0 borte mot Frankfurt søndag. Det skjedde til tross for en tidlig utvisning for midtstopper Matthieu Delpierre.

Martin Harnik sendte bortelaget i føringen etter 64 minutter, mens Tamas Hajnal fulgte opp med 2-0 fire minutter senere. Etter seieren ligger Stuttgart fremdeles nest sist i Bundesliga, men har nå bare tre poeng opp til Werder Bremen på trygg grunn. (©NTB)

Bundesliga: Tabell - Toppscorer - Terminliste