Ashley Cole (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Ashley Cole (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Ashley Cole skjøt student på Chelseas treningsfelt

21-åring truffet av venstrebackens luftrifle.

Chelsea-backen Ashley Cole har hatt noen dårlige dager. Forrige lørdag bommet han på den siste straffen da Chelsea røk ut av FA-cupen etter å ha tapt straffekonkurransen mot Everton.

Dagen etter traff han så altfor godt med en .22 luftrifle på Chelseas treningsfelt, melder News of the World.

Ved et uhell skal Cole ha skutt og skadet den 21 år gamle studenten Tom Cowan, som er utplassert hos Chelsea for å få seg arbeidserfaring.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

- Skrek da blyhaglet traff
Cole skal ha lekt seg med luftriflen da han fyrte av mot Cowan som bare sto 1,5 meter unna.

Politiet ble ikke tilkalt, og etter at han ble skutt skal Cowan ha blitt behandlet av Chelseas medisinske støtteapparat. Han ble så gitt fri for å komme til hektene igjen.

To dager senere måtte han imidlertid bli behandlet på nytt ettersom såret fremdeles blødde.

- Det er ufattelig at en Premier League-spiller kan ta med seg et våpen på treningsfeltet, men Ashley tok ut riflen fra en eske og begynte å leke med den i garderoben. Han visste ikke at den var ladd, og endte opp med å rette den mot Tom som bare sto 1,5 meter unna, sier en kilde til News of the World, ifølge ESPN.

- Våpenet gikk av med et høyt smell, og Tom skrek da blyhaglet traff han i siden. Det gikk gjennom klærne og inn i huden, fortsetter kilden.

Kan straffes med fengsel
The Guardian gjengir også saken, og skriver at Cole onsdag ble kalt inn til et tre timer langt møte med svært bekymrede Chelsea-ledere.

En .22 luftrifle er det kraftigste typen våpen som lovlig kan eies uten lisens i Storbritannia, men ifølge det britiske lovverket kan hendelsen betraktes som grov legemsbeskadigelse. Blir Cole tiltalt for det kan han straffes med fengsel i inntil fem år.