FORTVILER: Ashley Cole vet at tapet kan være sekunder unna etter å ha bommet på Chelseas femte straffe. (Foto: Phil Cole/Pa Photos)
FORTVILER: Ashley Cole vet at tapet kan være sekunder unna etter å ha bommet på Chelseas femte straffe. (Foto: Phil Cole/Pa Photos)

Ashley Cole er desperat etter å vinne Mesterligaen

Chelsea-stjernen er lei av å tape finaler, og trener hardt på straffer.

– Jeg har vært i to finaler og tapt begge. Det er ingen god følelse, sier Ashley Cole til DailyMirror.

Venstrebacken var med på Chelsea-laget som tapte Mesterliga-finalen for Manchester United på straffesparkkonkurranse i 2008. Cole opplevde også finaletap for Barcelona i 2006-utgaven av turneringen.

– Hadde vært fantastisk å vinne
– Jeg er desperat etter å vinne Champions League, og kan jeg gjøre det i Chelsea-drakt ville det vært en fantastisk opplevelse for meg, forteller landslagsbacken.

London-laget har vært utfordrer til det gjeve troféet i en årrekke, men det har kun resultert i én finale. Med den siste tids svake prestasjon i den hjemlige ligaen, bedyrer Cole at suksess i Europa er hovedmålet.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

– Vi er ute av FA-cupen og Ligacupen, og selv om vi aldri gir opp liagen så fokuserer vi mest på Mesterligaen. Det er ikke mange på laget som har vunnet den, understreker 30-åringen.

Trener på straffer
The Blues røk nylig ut av FA-cupen, etter tap for Everton på nettopp straffespark. Cole var en av dem som ikke maktet å prestere fra krittmerket, og forsøket gikk håpløst langt over mål.

– Det var ikke meningen å treffe så høyt. Jeg trodde keeperen skulle kaste seg, og prøvde å sette den over ham.

– Hver dag trener jeg på straffespark, og da scorer jeg, avslutter Chelsea-backen.