bettan (Foto: Glenn Svendsen, © ep)
bettan (Foto: Glenn Svendsen, © ep)

Forrykende festkveld

Møt Bettan og Rybak på scenen i Drammens Teater i et musikalsk eventyr.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Konsertopptaket fra Drammen teater er avslutningen av norgesturneen Andreassen og Rybak nylig gjennomførte sammen rundt lanseringen av Elisabeths nye cd, Spellemann.

– «Spellemann» oppfyller en musikalsk drøm jeg lenge har båret på. Jeg har samlet flere av mine favorittlåter fra Sverige og Norge. Her er både tradisjonelle sanger som går langt tilbake, og nyskrevet musikk. Felles for dem alle er at de er ikledt toner og instrumenter vi kjenner fra folkemusikken, melodiøst og vakkert presentert i Bjørn Ole Raschs produksjon. Dette er min 50-årsgave til meg selv og i Drammen teater fremfører vi de vakre sangene i vakre omgivelser, sier Elisabeth Andreassen.

Melodi Grand Prix-Alexander er med

Å ha med seg Melodi Grand Prix-klare Alexander Rybak på turneen omtaler Elisabeth som ikke mindre enn et eventyr.

– Alexander er en drøm å jobbe med, et rent eventyr. Han er verbal med masse humor og er en dyktig, og profesjonell artist og musiker. Ikke bare fant vi hverandre helt i kjemi, men også vårt musikalske språk og uttrykk stemte fra dag en, sier Andreassen.

De to artistene og musikerne har turnert sammen fra Stavanger til Tromsø. Det har vært fulle hus. Spellemann har solgt til 14.000 eksemplarer og er snart solgt til gull.

Se «En festkveld med Bettan» TV 2 fredag kl. 20

Se også:

«Svenskehandel» på TV 2 fredag kl. 19.30

«Kjetil og Kjartan Show» på TV 2 Zebra fredag kl. 19.30