MISBRUKTE SØSKENPAR: En 39 år gammel mann er dømt for misbrukt av søskenpar mens han jobbet som DJ på et barnediskotek. (Foto: Roald, Berit/SCANPIX)
MISBRUKTE SØSKENPAR: En 39 år gammel mann er dømt for misbrukt av søskenpar mens han jobbet som DJ på et barnediskotek. (Foto: Roald, Berit/SCANPIX)

39-åring dømt for misbruk av søskenpar

En 39-årig mann er dømt til fem års fengsel for seksuelt misbruk av et søskenpar på tolv og 17 år ved et hotell i Sør-Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mannen jobbet som DJ ved hotellets barnediskotek.

Overgrepene skjedde i hotellets badeanlegg og i den da 29-årige mannens leilighet på hotellet i 2001, skriver Aftenposten.no.

Psykiske problemer

Saken ble først anmeldt i 2009, da det ene offeret fortalte moren om overgrepene som skulle ha skjedd da jenta var tolv år gammel.

Ifølge dommen har både hun og den da 17-årige gutten fått psykiske problemer i ettertid.

Dommen omfatter også overgrep mot mannens da tre år gamle datter mens søskenparet var til stede. I tillegg er han dømt for besittelse av overgrepsbilder av barn.

Nekter for voldtekt

39-åringen har anket dommen til lagmannsretten. Han har innrømmet å ha befølt jenta utenpå badedrakta, men nekter for å ha utført seksuelle handlinger med broren. Han nekter også for å ha voldtatt jenta.

– Det er først og fremst bevisbedømmelsen som er grunnen til anken. 39-åringen avviser brorparten av anklagene, sier forsvareren, advokat Henrik Bliksrud, til Aftenposten.no. (©NTB)