Lucio i duell med Mario Gomez. (Foto: Antonio Calanni/Ap)
Lucio i duell med Mario Gomez. (Foto: Antonio Calanni/Ap)

Søt revansj for Bayern

Bayern München var best og hadde to skudd i målstengene før Mario Gómez ordnet 1-0-seier over Inter og revansj for fjorårets finaletap i mesterligaen.

Inter-Bayern 0-1

Det så lenge ut til å bli målløst på San Siro, men i det 90. minutt måtte Inter-keeper Julio Cesar gi retur på et hardt langskudd fra Arjen Robben. Gómez var påpasselig frampå og satte returen i mål.

Med 1-0-seier på San Siro er det Tysklands mesterlag som ligger best an til å ta seg til kvartfinale. Akkurat som byrival Milan måtte Inter finne seg i 0-1-tap hjemme i første cuprunde, og laget har en stor oppgave foran seg om tre uker.

Gómez nikket i tverrliggeren på innlegg fra Robben midt i første omgang, mens Robben avsluttet en giftig kontring ved å knalle ballen i nærmeste stolpe i det 53. minutt.

Det var ikke eneste Bayern-sjanser. Thomas Müller burde ha scoret da Robben fant ham med et innlegg helt i begynnelsen av annen omgang, men stussheadingen var for svak og forsvant utenfor mål.

I perioder dominerte gjestene stort. Diego Milito, som avgjorde finalen i fjor, var savnet i et Inter-angrep som manglet gjennomslagskraft. (©NTB)

Samuel Eto'o og Holger Badstuber. (Foto: OLIVIER MORIN/Afp)
Samuel Eto'o og Holger Badstuber. (Foto: OLIVIER MORIN/Afp)