Ernest Asante. (Foto: TV 2/)
Ernest Asante. (Foto: TV 2/)

Må hjem til Norge for å få svar på Asante sin skade

Start får ikke svar på alvorlighetsgraden til Ernest Asante sin skade før torsdag.

Start reiser onsdag hjemover etter treningsoppholdet i La Manga. Dermed får ikke klubbens medisinskeapparat undersøkt Asante nærmere før torsdag. Det forteller medisinsk leder i Start, Jørgen Rostrup,

- Worst case scenario er en strekk. Foreløpig behandler vi ham som om det skulle være en strekk, men vi vil vite mer etter ultralyd-testing til torsdag, uttaler Rostrup til ikstart.no

Det var i mandagens oppgjør i La Manga Cup mot Randers at Start-spilleren fikk smerter i venstre lår etter en spurt. Hvis undersøkelsene av skaden viser seg å være en strekk eller muskelavrivning kan det bety opptil seks uker med opptrening for nysigneringen. Det vil føre til at spilleren går glipp av seriestarten som er om èn måned.

Les også: Start nye angriper skadd

Kan være klar til lørdag

Skulle skaden vise seg å være mildere, kan Asante være klar til kamp allerede lørdag. Etter et par dager med trening hjemme i Norge reiser Start lørdag til Danmark for kamp mot Ålborg.

- I beste fall er det bare litt krampetendenser som en følge av overbelastning, forteller Rostrup til klubbens hjemmeside.