Lionel Messi (Foto: LLUIS GENE/Afp)
Lionel Messi (Foto: LLUIS GENE/Afp)

Messi: – Fabregas hører hjemme i Barcelona

Den argentinske superstjernen tror Arsenal-kapteinen ønsker seg til Barcelona.

Lionel Messi krysser fingrene for at han neste sesong vil spille sammen med Cesc Fabregas for katalanerne. Det er en dårlig skjult hemmelighet at Barcelona lenge har vært på jakt etter Arsenal-kapteinen, og Messi har tro på at overgangen kan bli en realitet etter inneværende sesong.

– Jeg håper at han kommer. Det vil være opp til han, men det som er helt sikkert er at han ikke vil passe bedre inn noen andre steder enn her, sier Messi i et intervju med Sport.

Argentineren mener at Fabregas er Arsenals klart viktigste spiller og at lagets spill er bygget opp rundt den spanske landslagsspilleren.

– Spillet deres er helt avhengig av Fabregas. De gir han ballen hele tiden, så det er klart at har stor betydning for sitt lag.

Messi føler seg sikker på at Barcelona er sterke nok til å slå ut Arsenal når lagene møtes til returoppgjør på Nou Camp.

– Vi fortjente ikke å tape oppgjøret på onsdag. Dersom vi klarer å gjenskape prestasjonen vår fra første omgang er vi store muligheter til å gå videre, sier verdens beste fotballspiller.