José Mourinho (Foto: JUAN MEDINA/Reuters)
José Mourinho (Foto: JUAN MEDINA/Reuters)

Mourinho: – Gud må elske meg

Takker høyere makter for suksessen.

Real Madrid-trener José Mourinho er kjent for å være en av fotballverdens mest frittalende menn. Han har vunnet Champions League med Porto og Inter, samt ligatitler i både Portugal, England og Italia. Nå takker han Gud for den enorme suksessen.

– Jeg har en fantastisk familie, og jeg har alltid kunnet arbeide der jeg har ønsket. Gud må elske meg og synes at jeg er en god person, ellers hadde jeg ikke fått så mye, sier José Mourinho til den italienske avisen Repubblica, ifølge TV 2 DK.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Det har blitt spekulert i Mourinhos fremtid i Real Madrid etter at det spanske storlaget har slitt med å følge Barcelona i toppen av La Liga. Nå avfeier Mourinho ryktene om et klubbytte til sommeren.

– Når jeg skriver under på en fireårig avtale, så er det for å oppfylle den. Når jeg forlater et mesterlag som Inter, blir jeg ikke kun i Real Madrid i ett år. Jeg føler at fansene, spillerne og staben er med meg. Hvis alle står sammen kan prosjektet vårt lykkes.

– Sannheten er at jeg er gladere nå, enn for en måned siden. I dag ser jeg klubben gå i den riktige retningen, slår Mourinho fast.