Scheie
Scheie
Leganger
Leganger

Keeperstjernene holder kortene tett til brystet foran storkampen

Klart for keeperduell når Larvik møter Györ i Mesterligaen lørdag.

Se Larvik-Györ lørdag på TV 2 Zebra og tv2.sumo.no fra kl 17.45

Cecilie Leganger og Katrine Lunde Haraldsen er begge omtalt som noen av verdens beste keepere. Men ingen av de to vil fortelle hvordan de skal slå hverandre.

– Nei det vil jeg helst ikke røpe nå, forteller Katrine Lunde Haraldsen etter å ha landet på Gardermoen fredag.

Cecilie Leganger er heller ikke mer snakkesalig

– Hvis jeg skal si det så tror jeg det blir en heidundrende kamp på lørdag så jeg skal ikke gi henne den motovasjonen, forteller hun og ler.

Lunde Haraldsen synes det er godt å være tilbake på norsk jord og ser frem til lørdagens Mesterliga-kamp mot Larvik.

– Det blir nok en tøff kamp, men jeg gleder meg. Det er godt å være tilbake i norge å spise norsk mat å høre norske stemmer, forteller hun.

Se reportasjen i videovinduet øverst!

TV 2s håndballekspert, Frode Scheie, ser frem til kampen og keeperduellen.

– En fantastisk duell med to eminente målvakter. Haraldsen er en fantastisk keeper som egentlig behersker det meste. Særlig samarbeidet med forsvaret og nærspillet er bra. Hun er flink til å angripe arm, og komme i duellene én mot én. Men Leganger har noen unike evner i forhold til at hun er ekstremt godt fysisk trent. Hun bruker seksmeterfeltet på en helt annen måte enn de fleste damekeepere gjør, og er aggressiv i stilen, sier han.

Scheie mener keeperduellen blir avgjørende for utfallet av kampen.

– Jeg tror begge blir viktige i duellen. De er dyrbare spillere for hvert sitt mannskap og kan sette sitt preg på denne kampen. Jeg tror at den som vinner duellen av de to kan sikre seieren til laget sitt, avslutter han.