Mikael Lustig. (Foto: TV 2/)
Mikael Lustig. (Foto: TV 2/)

Lustig vil ha nye spillere nå

– Pinlig, innrømmer RBK-backen etter 0-5-smellen i Danmark.

Lerkendal (TV 2 Sporten): Tirsdagens 0-5-tap for Ståle Solbakkens FC København gjør fortsatt vondt for RBK-spillerne.

– Det var litt pinlig. Det er stygge sifre og forteller at vi ikke er der vi skal være og at København er et bedre lag enn oss, sier Mikael Lustig til TV 2 Sporten.

I går ettermiddag stod restitusjonstrening på planen, men spillerne er ikke bare fornøyd med nivået på treningene i det siste.

– Vi gir gass absolutt, men det er kvaliteteten som kanskje mangler. Det får man når man når man har veldig gode spillere som trigger hverandre, sier Lustig, som er klar på at laget trenger forsterkninger.

Se intervju med Lustig i videovinduet øverst

– Det kommer an på målsetningen. Vi vil vinne Tippeligeen igjen, og komme inn i Champions League. Da behøves endel spillere.

– Haster det med å få dem på plass?

– Ja, det er klart det når man skal spille sammen et lag. Det er sikkert veldig vanskelig å få tak i spillere, men det optimale hadde vært at de var på plass allerde på La Manga.

To år på rad har RBK vunnet gullet og vært prakstisk talt uslåelig i hjemlig Tippeliga. En drøy måned før seriestart ser ikke laget ut til like suveren gullfavoritt.

– Rosenborg er Rosenborg og vi skal være der oppe. Vi har ikke verdens største tropp akkurat nå, så vi får ta det derfra, sier Mikael Lustig.