Bjørn Helge Riise. (Foto: TV 2/)
Bjørn Helge Riise. (Foto: TV 2/)

Riise debuterte for Sheffield United

Bjørn Helge Riise fikk sine første minutter for sin nye klubb, bare timer etter at utlånsavtalen var i boks.

Sheffield United - Reading 1-1

Det gikk raskt da Bjørn Helge Riise spikret sitt låneopphold tirsdag formiddag. Den nedrykksplasserte Championship-klubben Sheffield United ønsket å ha nordmannen med i oppgjøret mot Reading senere samme dag.

– Jeg fikk beskjed i tolv-tiden at det holdt på å skje. Klokken to sa de at jeg måtte pakke og komme meg oppover, for jeg skulle sitte på benken i kveld, sier Riise til TV 2 Sporten.

LES OGSÅ: Bjørn Helge Riise til Sheffield United

Den London-baserte sunnmøringen måtte kaste seg i bilen, for å rekke til Sheffield før kampstart.

– Det ble en tre timer lang kjøretur. Jeg kom dit to timer før kamp, og det gikk for så vidt greit, men jeg skal ikke gjøre de forberedelsene så mange flere ganger, sier Riise.

Se intervju med Bjørn Helge Riise øverst i saken

Selv om landslagsmannen fortsatt er Fulhams eiendom, er han glad for i alle fall midlertidig å være i en klubb der han får spille.

– Jeg er veldig happy med at klubbene ble enige, så jeg kunne få spille fotball. Det har vært syv, åtte, ni klubber som har ringt, men Sheffield United virket mest giret på å hente meg. Etter å ha snakket med klubben og trenerne virket det som det riktige valget.

Riise startet på benken mot Reading, men kom på banen etter litt over timen, samtidig som Daniel Bogdanovic. Shane Long sendte Reading foran i det 81. minutt, men nevnte Bogdanovic reddet ett poeng for Sheffield United, da han utlignet på straffe minuttet før slutt. eee