richards
richards

Micah Richards til TV 2: – Vi fortjente uavgjort

Den unge City-spilleren var fornøyd med det de lyseblå presterte mot Manchester United.

Manchester United vant lokalderbyet mot Manchester City 2-1 etter at Wayne Rooney sikret vinnermålet med en utsøkt brasse 12 minutter før slutt. City-forsvarer Micah Richards var likevel fornøyd med prestasjonen, og mener gjestene fortjente et bedre resultat.

- Jeg er fornøyd med prestasjonen, men skuffet over resultatet. Vi fortjente mer fra kampen, og uavgjort ville vært et rettferdig resultat, eller at vi kunne ha sneket med oss tre poeng. Vi viste frem mye bra i dag, men det var ikke ment at vi skulle vinne i dag, sier Richards til TV 2 Sporten etter kampen.

Se Premier League-kommentator Øyvind Alsakers intervju med Richards øverst i artikkelen!

– Verdensklasse av Rooney
– Wayne Rooney har blitt kritisert en del i det siste, men med det målet viser at han er den beste spissen, og blant de beste i verden. Det var en utrolig avslutning, og for hans del håper jeg han fortsetter slik for klubb og landslag.

– Har toget gått med tanke på ligagullet?

- Vi bør ikke avskrives enda. Vi skal ikke gi opp kampen, og det viser vi i dag, avslutter Richards.

Les også: Se Rooneys utrolige brassespark som senket byrivalen

– Vi har sett ham score slike før
Manchester Uniteds høyreback John O'Shea var strålende fornøyd med tre poeng.

– Dette var herlig! Vi tok ledelsen ved et flott mål av Nani, så slipper vi inn et skuffende utlikningsmål. På slutten går vi for å vinne kampen, og manageren bytter inn Berbatov, sier O'Shea til TV 2 Sporten etter kampen.

Iren sier han ikke er overrasket over at det var nettopp Wayne Rooney som avgjorde kampen med et perlemål.

– Vi har sett ham gjøre det før, men det å gjøre det like før slutt i et derby er spesielt. Vi hadde ikke råd til å tape poeng i dag.

TV 2 Play: Se intervju med John O'Shea her!

Artikkelen fortsetter nedenfor!

oshea
oshea

– Et av de fineste målene jeg har sett
Darren Fletcher var hovedmannen etter forrige derby på Old Trafford i Premier League da han scoret to mål for hjemmelaget. Etter kampen skrøt han uhemmet av lørdagens matchvinner Wayne Rooney.

– Det var en fantastisk scoring. Et av de fineste målene jeg noensinne har sett. Det få være med på det, og ta tre poeng i en så viktig kamp mot Manchester City er fantastisk, sier Darren Fletcher til TV 2 Sporten.

– Selv om han ikke har scoret så mye i år har prestasjonene hans vært svært gode, og han har hjulpet med mange assists, og dette målet vi gi ham selvtillitt til å score enda flere.

TV 2 Play: Se intervju med Darren Fletcher her!

fletch
fletch