PLeaks5 (Foto: SCANPIX/TV 2)
PLeaks5 (Foto: SCANPIX/TV 2)

PremierLeaks: Alt du trenger før helgens Premier League-runde

Fremtidige verdensstjerner, West Ham-eier leier ut rom i huset sitt og Chelsea-fansens pinlige banner-kopi.

I følge Wikipedia var begge de to Manchester-klubbene stort sett kjent som Manchester før 60-tallet kom. Så kampen som spilles på lørdag ville blitt kalt Manchester-Manchester. Det er ikke alt som var bedre før.

For første gang siden 1967-68 er både Manchester og Manchester involvert i tetstriden i den øverste divisjon i England, og dette kan være den kampen folk tenker tilbake på om tjue år og sier: ”Husker da Carlos Tevez scoret hat-trick mot Manchester United, feiret med å dra fram en enorm smukk fra shortsen for å vise hvor mye han skulle ønske var et annet sted, og gjorde at Manchester City endte opp med å vinne serien”. Eller så kan det være kampen som gjorde at Manchester United endelig la City bak seg, og de blå måtte konsentrere seg om å kapre en Champions League-plass for første gang.

I studio i helgen får Jon Hartvig Børrestad, Petter Myhre og den tidligere Manchester City-spissen Uwe Rösler besøk av Peter Barnes, som har spilt for mange klubber, deriblant Manchester City, Manchester United, Leeds, Real Betis, Tampa Bay Rowdies og Footscray JUST.

Helgens kampprogram ser slik ut:

Lørdag:

13.45 Manchester United – Manchester City, TV 2 PL HD 1

16.00 Liverpool – Wigan, TV 2 PL HD 1

16.00 Birmingham – Stoke, TV 2 PL HD 2

16.00 Arsenal – Wolverhampton, TV 2 PL HD 3

16.00 Blackburn – Newcastle, TV 2 Sumo

16.00 Blackpool – Aston Villa, TV 2 Sumo

16.00 West Bromwich – West Ham, TV 2 Sumo

18.30 Sunderland – Tottenham, TV 2 PL HD 1

Søndag:

17.00 Bolton – Everton, TV 2 PL HD 1

Mandag:

21.00 Fulham – Chelsea, TV 2 PL HD 1

Mens du venter på kampstart:

Tor-Kristian Karlsen befinner seg i Peru, og har sett mange unge sør-amerikanske menn spille fotball. Blant et talent som Chelsea skal være villig til å betale 300 millioner kroner for.

Episode 4 av FC Football er her, og denne gangen forteller tidligere Englands-proff Anders Jacobsen blant annet om hva som skjer med lagmoralen når man kan se lagkameratene sine på do hver dag.

SE FC FOOTBALL her: Nytt FC Football: Ta av toalettdørene, bli kjent med dine lagkamerater

Lyst til å vinne et halvårsabonnement på fotballmagasinet Josimar? Da anbefaler vi sterkt å være med i vår Premier League-quiz:

Dette har vi lært denne uka:

Noen som kunne tenke seg å bo sammen med en pornomagnat og West Ham-eier? David Sullivan bor i et hus med ti soverom tre mil utenfor London, og liker ikke at huset står tomt. Han bor allerede sammen med et par, men trenger et par til. Det er her du og kjæresten din kommer inn i bildet. Dere får bo gratis i huset hans, disponere en bil, og dere får i tillegg ca 30 000 kroner i måneden på deling. Til gjengjeld må dere sørge for at huset og plenen hans holdes veldig fresht og flott. Si fra hvis noen av dere ender opp med å svare på denne annonsen.

Craig Bellamy er på utlån fra Manchester City til Cardiff, og alt tyder på at han fortsatt er den samme kjærlige og engasjerte gutten som han alltid har vært.

Internett-klubben Ebbsfleet hadde en ganske så tøff start på kampen mot Farnborough forrige helg. Keeperen deres var på banen hele ti sekunder før han lagde straffe og fikk rødt kort (selv om venstrebacken må ta gigantiske deler av skylda).

Ukas publikumshenvendelse:

Lars H.O.Johnsen har sendt inn denne påpekningen per e-post:

Siden Fernando Torres ankom Liverpool har det i det ene hjørnet av Anfield alltid hengt en rød Fernando Torres El Nino banner. Det er vel grunn til å tro at denne for tiden tjenestegjør som dopapir på Merseyside. Uansett dukket det opp en helt identisk El Nino banner på "Brua" under søndagens storkamp mellom Chelsea og Liverpool. Chelseafansen viser sin uendelige kreativitet ved å "blåkopiere" banneret fra Anfield. Dvs si bokstavlig talt ved kun å "farge" det hele blått. I seg selv utrolig svakt....

Det uttrolig er at de ved kopieringen får med motivet av Liverpools legendariske Shankly Gates.... Hva gir du meg?

Priceless...