andycarroll (Foto: PLP)
andycarroll (Foto: PLP)

Slik skal Newcastle-supporterne blidgjøres etter Carroll-salget

Fryser prisen på sesongbillettene de neste ti årene.

Newcastle-fansen har nettopp vært gjennom en turbulent uke. Først mistet laget spissen Andy Carroll til Liverpool for nærmere 350 millioner kroner, så var de vitne til et av Premier League-historiens heftigste oppgjør da Newcastle kom tilbake etter å ha ligget under 4-0 ved pause hjemme mot Arsenal. Tidligere i sesongen ble også manager Chris Houghton overraskende sparket.

Nå har styret i Newcastle kommet med et tilbud i håp om å vinne tilbake noe av tilliten til den misfornøyde fansen, og for å sikre gode tilskuertall på St. James' Park i årene fremover.

Se video øverst i artikkelen!

Tilbudet går på at de som ønsker å kjøpe sesongbillett for neste sesong vil ha muligheten til å gjøre det samme de neste ti årene - til samme pris.

- Hva skjer på fotballbanen, skjer på fotballbanen. Supporterne har sine meninger om det. Vi er glade for å tilby disse prisene de neste ti årene, og det er bra at supporterne vil vite med sikkerthet hva det vil koste å dra på St. James' Park de neste ti årene, sier kundesjef i Newcastle Simon Esland.