Gareth Bale (Foto: TOBY MELVILLE/Reuters)
Gareth Bale (Foto: TOBY MELVILLE/Reuters)

Tottenham-stjerne kan miste Milan-kamp

Inter-dödare Gareth Bale kan gå glipp av åttedelsfinalen mot AC Milan.

Gareth Bale har ikke spilt for Tottenham siden 1-1-oppgjøret mot Newcastle den 22. januar - en kamp som resulterte i fem minutter på banen, før han måtte gi seg.

Waliseren har vært plaget med en ryggskade, men hadde i det lengste et håp om å rekke neste ukes åttedelsfinale mot AC Milan. Ryggen er i midlertid ikke blitt bedre, og Bale må etter all sannsynlighet stå over, skriver DailyMail.

21-åringen har trivdes i Italia denne sesongen, og bekreftet dette da han scoret hat trick mot Inter i gruppespillet på Guiseppe Meazza.

Skadde Tottenham-spillere begynner å bli et velkjent refreng, og Bale føyer seg til en allerede lang liste med reduserte spillere.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Nederlandske Rafael van der Vaart spilte ikke gårsdagens privatlandskamp mot Østerrike, og er tvilsom til helgens kamp mot Sunderland. Luka Modric slikker operasjonssår etter å fjernet blindtarmen, og Younes Kaboul blir heller ikke med nordover til Stadium of Light, og Peter Crouch sliter med ryggen.

En annen Spurs-mann med skranten fysikk, Jonathan Woodgate, ser der i mot ut til å være på vei tilbake. Den tidligere Real Madrid-spilleren spilte sine første nitti minutter på fjorten måneder, da Tottenhams reservelag tapte 2-1 for Queens Park Rangers i onsdagens treningskamp.