Ole Gunnar Solskjær. (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
Ole Gunnar Solskjær. (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)

Solskjær utelukker nesten gull

Ole Gunnar Solskjær er hentet tilbake til Molde som «frelser». Men manageren tror ikke hjemmesupporterne kan vente seg sølvtøy i første sesong.

Blåtrøyene gikk fra sølv i 2009 til 11.-plass i fjor. Ut måtte trener Kjell Jonevret, og etter lang tids forhandling kom Manchester United-helten Ole Gunnar Solskjær inn som erstatter. Det har ført til optimisme og økte forventninger i rosenes by.

– Alle skal få lov til å være entusiastiske og optimistiske og tenke positivt på sesongen. Samtidig må vi være realistiske og ha som målsetting å bli bedre enn i fjor. Jeg er ikke redd for å skuffe, men vi klarer ikke å hoppe åtte-ni plasser på én sesong, sier Solskjær til NTB.

– Eliteserien blir god i år. Tromsø, Viking, Haugesund og Brann kan alle blande seg inn oppi der. I tillegg er det alltid et nyopprykket lag som gjør det bra. Om vi kjemper om en europacupplass i oktober/november, er det helt topp, mener 37-åringen.

Midtstopper Børre Steenslid ble langtidsskadd i sesongoppkjøringen på La Manga. De øvrige spillerne som er hentet inn, er unge. Solskjær ser at det hviler en stor utfordring på talentenes skuldre. (©NTB)