NY JOBB: Gray og Keys blir å høre på radioen. (Foto: Fiona Hanson/Ap)
NY JOBB: Gray og Keys blir å høre på radioen. (Foto: Fiona Hanson/Ap)

Gray og Keys har fått seg ny jobb

Den tidligere Sky Sports-duoen blir å høre på radioen.

Det blåste kraftig rundt Andy Gray og Richard Keys da de uttrykket sin misnøye med den kvinnelige linjedommeren Sian Massey. Deretter kom det fram at Gray hadde oppført seg nedsettende mot en kvinnelig produksjonsmedarbeider. Det var tungen på vektskålen, og den kjente kommentatoren fikk da sparken.

Dagen etter valgte Richard Keys å trekke seg. Han nevnte da at det var utenkelig for han å fortsette uten sin kollega Gray.

Nå har imidlertid den dynamiske duoen fått seg ny jobb. Ifølge Guardian skal de to lede et større sportsprogram på radiostasjonen TalkSport.

– Jeg kan ikke få sagt hvor glad jeg er over å jobbe i TalkSport. Dette er en glimrende mulighet for meg og Richard til å gjøre det vi kan best, og det er å prate om sport, sier Gray.

Programdirektøren i TalkSport, Moz Dee, er ikke redd for at den siste tidens hendelser vil få uheldige utfall for kanalen.

– Det som har skjedd de siste par ukene har lært dem en lekse, og har endret dem, sier Dee om sine nyansatte.

– En ting som ikke har endret seg er at de er to store kringkastere som har masse erfaring om all verdens sport, og det er det vi må gjøre nå - se fremover med dem som sportskringkastere, avslutter Dee.