ÅLESUND  20101031.
Branntrener Rune Skarsfjord etter eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Brann på Color Line Stadion i Ålesund søndag.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/Scanpix)
ÅLESUND 20101031. Branntrener Rune Skarsfjord etter eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Brann på Color Line Stadion i Ålesund søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/Scanpix)

– Brann får fem millioner til spillerkjøp

Rune Skarsfjord skal være interessert i Fredrikstads Celso Borges og Brøndbys Ousman Jalow.

Brann fikk om lag 13,5 millioner kroner da Erik Huseklepp ble solgt til italienske Bari like før det internasjonale overgangsvinduet stengte.

Det norske overgangsvinduet er imidlertid åpent i en måned til.

Klubbledelsen har varslet at de ønsker å hente inn minst én erstatter, og har nå kapital til å lete etter spillere andre steder enn på bosmanmarkedet.

Ifølge Bergens Tidende har trener Rune Skarsfjord fått til sammen fem millioner kroner fra klubbkassen og investorselskapet Hardball til å styrke Brann-stallen før sesongstart.

Skarsfjord ønsker ikke å diskutere verken navn eller summer med BT, men en venstrekant skal stå øverst på ønskelisten.

Borges og Jalow på ønskelisten
Avisen erfarer at Fredrikstads costaricanske landslagsspiller Celso Borges har vært et hett navn hos Brann-ledelsen, men at 22-åringen likevel neppe blir Brann-spiller.

Et annet navn som er blitt diskutert er Brøndbys gambiske spiss Ousman Jalow (22).

Brann er også i dialog med venstreback og kantspiller Ernandes Dias Luz (23) fra Brasil.

– Fortsatt en attraktiv klubb
Skarsfjord er sikker på at Brann fortsatt er en attraktiv klubb for nye spillere, til tross for fjorårets skuffende sesong og profilflukten i vinter.

– Det vil Brann alltid være. Publikum, supporterne, Stadion og hele byen. Sånn vil det alltid være, sier Skarsfjord til BT.

Sportssjef i Fredrikstad, Joacim Jonsson, skriver i en mail til TV 2 Sporten at spekulasjonene rundt Borges ikke har rot i virkeligheten.