Carlos Tévez feirer sin tredje scoring mot West Bromwich Albion. (Foto: DARREN STAPLES/Reuters)
Carlos Tévez feirer sin tredje scoring mot West Bromwich Albion. (Foto: DARREN STAPLES/Reuters)

Tévez: – Ingen elsker City-drakten mer enn jeg

Manchester City-kapteinen skyver nå all tvil til side og forteller at han ikke kommer til å forlate de lyseblå i nærmeste fremtid.

Carlos Tévez har vært strålende for Manchester City i år, og må få mye av æren for at Manchester-laget nå kjemper helt i toppen av Premier League. Nå er han blitt intervjuet av Citys offisielle hjemmesider, og argentineren har helt klart endret sitt syn på egen tilværelse.

Trøblete start på sesongen
Tidligere i sesongen valgte Tévez å levere inn transfersøknad. Han var lei av fotball, og ville vekk fra Manchester og England. Men etter en prat med ledelsen, valgte til slutt storscoreren å trekke tilbake søknaden. Etter det har det kun gått en vei.

– Jeg tror ikke det er noen andre som elsker City-drakten mer enn jeg. Jeg viser det i hver kamp jeg spiller. Jeg gir alt jeg har.

Storscorer
Videre forteller Tévez at han har fått et annet syn på fotballen.

– Jeg har kommet til et punkt i karrieren min hvor jeg nyter ting mer. Jeg er veldig fornøyd og avslappet for tiden, på grunn av de gode kampene jeg har levert.

Og fornøyd har han god grunn for å være. Den lille hardarbeidende argentineren er nå oppe i 18 mål i Premier League etter sitt hat trick i 3-0-seieren over West Bromwich Albion.