Arsène Wenger og Andrej Arsjavin (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Arsène Wenger og Andrej Arsjavin (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Arsjavin: – Wenger var helt stille

Det ble ingen hårføner fra Arsène Wenger etter det historiske 4-4-oppgjøret på St. James Park.

Arsenal ledet utrolig nok 4-0 etter kun 26 minutters spill i lørdagens oppgjør mot Newcastle. Ledelsen holdt også til pause, men Arsène Wengers mannskap mistet overtaket og slapp til hjemmelaget som startet et enormt comeback.

Nå innrømmer Andrej Arsjavin at Wenger var målløs i garderoben etter kampen.

– Han sa ingenting til oss. Han var skuffet, noe som alle managere ville vært i hans sko og i disse omgivelsene, sier russeren til SkySports.

Fortsatt gullkamp
Dermed tapte Arsenal to meget viktige poeng i jakten på seriegullet, men London-klubben har fortsatt heng på de rødkledde fra Manchester. Sir Alex Fergusons menn tapte nemlig 1-2 for Wolves senere på kvelden, noe som absolutt var til trøst for skuffede Arsenal-spillere.

– Selvfølgelig var vi alle skuffet, men United-tapet var et godt plaster på såret. Vi har ikke fått en psykisk knekk, det har vi rett og slett ikke råd til nå, sier Arsjavin.

Det går mot en svært spennende Premier League-vår, og Arsenal er nå fire poeng bak Manchester United som leder. Til helgen møter imidlertid rødtrøyene fra Manchester sin byrival, og Wengers mannskap møter noe mildere motstand i Wolverhampton. Dermed har Arsjavin og co en god mulighet til å knappe inn forspranget til serielederen.