Lionel Messi (Foto: GUSTAU NACARINO/Reuters)
Lionel Messi (Foto: GUSTAU NACARINO/Reuters)
gerrard torres_sumo
gerrard torres_sumo

– Gullet er ikke tapt for Chelsea dersom Drogba og Torres finner tonen

Trevor Morley var ikke imponert over Fernando Torres' Chelsea-debut, men tror likevel den regjerende mesteren kan kjempe om Premier League-gullet.

Gårsdagens oppgjør mellom Chelsea og Liverpool var sammen med helgens målorgie i Premier League og toppscorerduellen mellom Messi og Ronaldo noen av ingrediensene i mandagens fotballunsj.

Skuffende Torres
Det var knyttet store forventninger til Fernando Torres' debut i blå drakt, men spanjolen imponerte ingen i sin første kamp for Carlo Ancelottis mannskap.

Se fotballunsj i videovinduet øverst

– Torres klarte ikke å innfri forhåndsforventningene og floppet totalt i gårsdagens kamp. Jeg synes han burde startet på benken. Chelsea-laget var veldig godtgående og det var derfor unaturlig å foreta noen forandringer, sa Trevor Morley.

Også Chelsea-supporter Mads Nystad var skuffet over rekordsigneringens innsats i søndagens kamp.

– Med den formasjonen vi brukte i går er det meningen at backen skal ta mye større del i det offensive spillet. I går ble de effektivt stoppet av Liverpool, og da ble angrepsspillet vårt alt for trangt, oppsummerer Nystad.

Morley tror likevel ikke at Chelsea-supporterne er nødt til å skrinlegge gullhåpet allerede nå.

– Finner Torres og Drogba tonen kan Chelsea absolutt melde seg på i gullkampen igjen.

Fornøyde Liverpool-supportere
Formannen i Liverpools supporterklubb Pål Christian Møller var strålende fornøyd etter gårsdagens seier. Han synes Liverpool har kommet godt ut av januar-handelen, der Liverpool erstattet Torres med Andy Carroll og Luis Suarez.

– Å få 460 millioner for en mann som har vist null spilleglede i snart 12 måneder er en god avtale for klubben. Liverpool er utvilsomt på rett sport nå, og jeg føler meg ikke overbevist om at Torres vil vinne mer i Chelsea enn det han gjorde hos oss.

Suverene Barcelona
Kampen om gullet i den spanske serien var og gjenstand for analyse i mandagens fotballunsj. Magnus Sveen som har kommentert både spansk og engelsk fotball er mektig imponert over det katalanerne har vist så langt i inneværende sesong.

– De er en klasse over alle de andre lagene. 16 seiere på rad viser at de er helt utilnærmelig. I en hvilken som helst annen liga eller sesong ville Real Madrid vært suverene serieledere, men denne Barcelona-utgaven er et helt spesielt lag, sier Sveen.

Merkelig klubbytte av Huseklepp
Erik Huseklepps nye klubb Bari tapte bunnkampen borte mot Brescia og innehar fortsatt jumboplassen i Serie A. Sveen og Morley tror det blir vanskelig for Huseklepp å hjelpe sitt nye lag ut av bunnstriden.

– Det er ingenting som tilsier at Huseklepp er typen som kan løfte Bari ut av bunnstriden, han er ikke den spillertypen som stikker seg mest frem når laget han spiller på sliter, sier Sveen.

Trevor Morley stiller seg undrende til den tidligere Brann-spissens klubbvalg.

– Jeg klarer ikke å forstå Huseklepps beslutning om å gå til et italiensk bunnlag. Det kan fort ende opp med spill i Serie B til neste sesong sier Morley.